Manhattan by night


Kort taget av polisman nere på Penn station  haha

Manhattan by night

Lördagen innebar utgång, men inte vilken utgång som helst, utan vår premiärutgång på Manhattan. Kronan på verket måste ju ha varit att vi fick tag i hotellrum på 35th street, 6 avenue - Hampton Inn, det tackar vi min kära värdpappa för. Kom in till NYC runt 10 hugget, mötte upp en småfull Ceroline och hennes två jersey homisar. Dumpade väskorna på hotellrummet, som förövrigt var gudomligt... Hoppade in i en taxi, ( åkte 1 block, värt? svar nej.. haha ) Stapplade ner underground med våra klackisar och hoppade på tunnelbanan mot Hoobok och förfest. Väl framme möttes vi av ett genomhärligt gäng svenska tjejer, fick vår första drink severad och sen var det bara att tagga! Efter ett par timmar blev vi upphämtade av en limosin, inte varje dag man blir det vill jag lova! Hoppar ur limon och glider in VIP på Nikki Beach ( det här händer ju bara inte? ) Fick gå upp på VIP avdelningen där det fanns både champange och drinkar, helt otroligt ofattbart..

Kvällen var grym, dansade som aldrig förr och när varenda männsika inne på nattklubben skriker : LEET's hear it for NEEEW YOOORK, NEEW YOK, NEEEW YORK, ja då kan man inget annat än att njuta med livet ni ! Känsla!!

Filippa dansade in i ett bord, Hilde trillade ner från ett bord och hamnade mitt i ett stearinljus och Ceroline var trouble  - Galen kväll !


Myser i Limon


Carro och Humlan på Nikki beach
Haha, vad är detta? var bara tvungen - observera mitt pussmärke på Hildes kind ha!
Ja ni, det var galet, grymt och sjukt kul. All min kärlek till denna magiska stad!

Vaknade upp på hotellrummet på söndagen och måste erkänna att det var tre hangovers som existerade i rummet. Men va fasen, upp och hoppa tänkte vi och myste med en smarrig hotellfrukost. Hoppade sedan på tunnelbanan som skulle ta oss till SoHo, självklart lyckades vi åka för långt och kom i stället till Brooklyn. Men det var det värt gott folk, att se solen gå upp över Brooklynbrigde ja det är inte nått man gör varje dag!Tre levande lik Traskade omkring i Soho, Käkade lunch i Chinatown, fikade, fikade och fikade, besökte greenwhich village och avslutade dagen med att göra Broadway. Underbara Broadway, blev bio på Broadways största biograf, haha och Lille Humle lyckades sätta på larmet, JA, men det är väll klart, säg vad vi inte har lyckats med denna helg?

Tmies Square


Världens bästa humla


Avslutade vår lilla semster med Italiens resturang. Känns tomt att inte ha henne här och det är precis som Lily sa när jag plockade upp henne från skolan, : Filippa, I Miss her already..

WIIITH LOOOOOOOOOOOVE

Kommentarer
Postat av: Hilde

Haha åååhh! shit vad kul det var:D filliii<3

2010-02-04 @ 21:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0