LILLY I STATERNA !

Hej mina fina! Dålig update, men nu ska det bli ändring på det !

Bredvid mig ligger nu världens bästa Lilly och snoosar.. Hon är ju bara för go denna underbara lilla männsika! Helgen spenderades på the Carlton hotell I new York city. Skinande sol, värd shopping, underbart hotellrum, ja det kunde  inte ha blivit bättre! Cruisade mellan 6th avenue, 5th avenue, SoHo, Cinatown, Little Italy, Greenwhich village, Times square. Grymt underbar helg! Veckan har bara svischat förbi, Men jag njuter av veranda sekund vi har tillsammans. För på något märkligt sett insåg jag att utan min andra halva fungerar jag inte som jag ska. Det insåg jag när jag såg henne komma ut från gaten på flygplatsen, när jag sprang fram genom folkmassan, kramade henne som aldirg förr, när tårarna bara rann nerför våra kinder, då insåg jag hur mycket jag har saknat just, min andra halva <3


Nu taggar vi John Mayer koncert - fredag - Madison square garden !!!


NYC - Lunch i solen


WIIITH LOOOOOVE


Make a changeYou can give up - or you can fight back

Efter ett par riktigt tuffa dagar av saknad, står jag på benen igen. Jag har under dom här dagarna insett att jag lämnade väldigt mycket hemma, när jag klev på planet mot USA för 3 månader sen. Jag lämnade tryggheten, en underbar familj och älskade vänner. Du inser plötsligt att dessa männsikor har satt spår i ditt hjärta, har gjort en skillnad i ditt liv och har älskat dig för den personen du är. Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag uppskattar dessa människor. Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag saknar dessa människor. 

WITH LOVESong for Noone
http://www.youtube.com/watch?v=K4ajwiV_7W0  - In love !

FREEEDAG - Har prcis kramat om och sagt hejdå till min lilla Heidi som ska åka hem på lite semster till Norge. Kvällen spenderades framför bioduken på premiären av Dear John. Helt klart en av dom bästa filmerna jag någonsin sett, haha Heidi och jag satt och tjöt i intervaller.. Vet inte vad som har hänt med mig, jag gråtar aldrig till filmer ? Men denna var ett undantag, helt klart! I dag har jag farit omkring som enstressad skottspole, fram och tillbaka mellan affärer, postkontor, biografer, ja you name it, har även lyckats köra vilse ett x antal gånger, hur man lyckas med det, när man har en gps, ja det är en bra fråga...

 Veckan har rullat på, har svettats på YMCA, hängt med Heidiho, myst med mina tjejer och fixat med ansökningarna collage! I morgon blir det tidig löprunda på stranden, sen ska jag ( tro det eller ej) Plugga hela dagen.. Jag börjar få lite smått med panik för mitt Scuba diving test, alltså teoriprovet jag måste ta för att få mitt dykarcertifikat .. En 300 sidors tjock bok ligger under minsäng och bara längtar efter att bli öppnad, han längtar, inte jag....  

Nu måste jag verkligen sova om jag överhuvudtaget ska orka upp i morgon! Vill att ni ska veta att jag saknar er alla hemma väldigt mycket <3

WITH LOOOOOOOOOOVE 

Manhattan by night


Kort taget av polisman nere på Penn station  haha

Manhattan by night

Lördagen innebar utgång, men inte vilken utgång som helst, utan vår premiärutgång på Manhattan. Kronan på verket måste ju ha varit att vi fick tag i hotellrum på 35th street, 6 avenue - Hampton Inn, det tackar vi min kära värdpappa för. Kom in till NYC runt 10 hugget, mötte upp en småfull Ceroline och hennes två jersey homisar. Dumpade väskorna på hotellrummet, som förövrigt var gudomligt... Hoppade in i en taxi, ( åkte 1 block, värt? svar nej.. haha ) Stapplade ner underground med våra klackisar och hoppade på tunnelbanan mot Hoobok och förfest. Väl framme möttes vi av ett genomhärligt gäng svenska tjejer, fick vår första drink severad och sen var det bara att tagga! Efter ett par timmar blev vi upphämtade av en limosin, inte varje dag man blir det vill jag lova! Hoppar ur limon och glider in VIP på Nikki Beach ( det här händer ju bara inte? ) Fick gå upp på VIP avdelningen där det fanns både champange och drinkar, helt otroligt ofattbart..

Kvällen var grym, dansade som aldrig förr och när varenda männsika inne på nattklubben skriker : LEET's hear it for NEEEW YOOORK, NEEW YOK, NEEEW YORK, ja då kan man inget annat än att njuta med livet ni ! Känsla!!

Filippa dansade in i ett bord, Hilde trillade ner från ett bord och hamnade mitt i ett stearinljus och Ceroline var trouble  - Galen kväll !


Myser i Limon


Carro och Humlan på Nikki beach
Haha, vad är detta? var bara tvungen - observera mitt pussmärke på Hildes kind ha!
Ja ni, det var galet, grymt och sjukt kul. All min kärlek till denna magiska stad!

Vaknade upp på hotellrummet på söndagen och måste erkänna att det var tre hangovers som existerade i rummet. Men va fasen, upp och hoppa tänkte vi och myste med en smarrig hotellfrukost. Hoppade sedan på tunnelbanan som skulle ta oss till SoHo, självklart lyckades vi åka för långt och kom i stället till Brooklyn. Men det var det värt gott folk, att se solen gå upp över Brooklynbrigde ja det är inte nått man gör varje dag!Tre levande lik Traskade omkring i Soho, Käkade lunch i Chinatown, fikade, fikade och fikade, besökte greenwhich village och avslutade dagen med att göra Broadway. Underbara Broadway, blev bio på Broadways största biograf, haha och Lille Humle lyckades sätta på larmet, JA, men det är väll klart, säg vad vi inte har lyckats med denna helg?

Tmies Square


Världens bästa humla


Avslutade vår lilla semster med Italiens resturang. Känns tomt att inte ha henne här och det är precis som Lily sa när jag plockade upp henne från skolan, : Filippa, I Miss her already..

WIIITH LOOOOOOOOOOOVE

Let's do it all over again
Hej alla mina fina där hemma!

Nu sitter jag här i min säng och saknar Humlan.. En vecka swishade förbi utan att jag ens hann blinka.. MEN Vilken vecka, vilken helg! Om jag ska vara helt spikrak så finner jag inga ord.. Men jag ska försöka berätta om våra otroliga dagar i  New York city.

Det hela började med att jag som förutspått yrade omkring som en annan idiot på Penn station.. Jag for fram och tillbaka mellan dom olika spåren för att försöka hitta Humlebul, men tyvärr utan framgång.. När jag hade yrat omkring i över 20 minuter, ja då svor jag som aldirg förr, självklart då på svenska. En vänlig polis måste tyckt att jag sett mer än uppgiven ut, då han kom fram till mig och frågade om jag behöde hjälp.. Tackar sa jag och yrade med ny info vidare.. Ytteliggare ett par minuters letande och jag gick om hörnet, drog den djupaste sucken och tänke : Nu ger jag upp!! Ja, men vem står inte just bakom det hörnet då? Haha, Lille Hildevi!! Blev kramkalas som aldrig förr kan jag lova er! All min kärlek till denna underbara männsika! Folk runt omkring började stirra när vi vrålade som aldrig förr, så vi bestämde oss för att göra New York!

Dumpade bagaget på Natta och Oskars hotellrum, började med Starbucks ( var ju tvugna att ta igen 3 månaders missat snack ) Vi höll oss på 34th street och insåg efter ett tag att vi hade spenderat 5 timmar i 3 affärer, bra jobbat säger jag bara!! Tog sedan tåget hem till Lloyd Harbor.

Om jag skulle skriva allt vi har gjort, ja då skulle jag kunna skriva en roman, så vi kör helt enkelt på en kort sammanfattning!

I veckan har vi myst med tjejerna, haft filmkvällar, Vart ute och käkat restaurang med la familia ( Hilde tog sitt premiäråk i the fucking boat ), Spanat in olika mall, Besökt The Hamptons, Tagit promenixer på stranden, klarat av vår första utgång på Manhattan och sist men inte minst så har vi tagit en hotellweekend i NYC.


På stranden i Lloyd harbor


SNYGG Hilde på väg till Broadway mall
Shooting some hoops med Lillan


Söte blåser bort


Lördag morogn - Tåget mot NYC


Frulle på starbuks


Humlan på New Yorks gator


Haha, Hilde gav bort sin kamera till en hög man, som tog detta kort..

Naheni, jag får helt enkelt göra ett nytt inlägg med update från helgens bravader..

Jobbigt...


Nu ska jag snart krama om min älskade vän innan hon tar tåget in mot New York.. Känns riktigt tungt men det enda jag kan göra är att tänka att vi ses snart igen...

WITH LOOVE <3

Let's hear it for New York


SoHo - Söndag

Heej alla mina älsklingar! Excuse moaa för den dåliga updaten, men när du har världens bästa Humla på besök, ja då vill du inte spendera tid framför datoren. Har haft en grymt underbar tid här i the big apple, men i morgon flyger hon hem till Sverige.. Kommer bli tufft, men något som kommer bli ännu tuffare är att få ner alla hundra, tusentals ( okej nu kryddar jag ), shoppingpåsar.. Så det är kvällens uppdrag - Stänga Hildes väska...  Nu ska jag i alla fall mysa med min älskade vän, ni får en hejdundrande update i morgon kväll om allt vi har varit med om, helt galet!

WITH LOOOVE FROM HUUMLAN & FILLIE

RSS 2.0