Electric FeelHey Lovers !

Dålig update från min sida - Drar en liten resume av mitt liv dom senaste veckorna. Har legat deckad i över en vecka med feber och dunkande huvudvärk, kändes som en apa sprang omkring med symbaler och slog som adlrig förr, i mitt huvud. Så ja, det är okej att tycka lite synd om mig.. När varken huvudvärken eller febern släppte fick jag motvilligt inse att det inte var en vanlig infuensa, utan mina visdomständer som var orsaken till apan i mitt huvud.. Slutade med att jag hamnade i tandläkarstolen, där jag fick konstaterat att jag har 4, inte en, utan 4 visdomständer som kommer på samma gång. Vidrig smärta och vidriga pengar.. Fick en antibiotikakur och min plan är att jag ska försöka stå ut, så jag kan dra dom när jag kommer hem till svearike, så slipper vi bli ruinerade på kuppen! Medidinen började verka och min kära vän Soffan kom förbi med både Marabou och bilar, då kändes allt genast mycket bättre. Himla tur jag har den där Soffan!

Nya tag & Helg. Lördagen spenderades inne i NYC med saknade Carro och Jennifer. Myste omkring i värmen, snackade skit och bara hade det allmänt bra. Jag trotsade tunnelbanan och traskade från Penn station till central park - resulterade i trasiga fötter om vi säger så... Men är det fint väder, så är det, varför inte njuta? 

Söndag blev det NYC med Sophie - VILKEN DAG!! Planen var att försöka se så mycket som möjligt på en dag - lösning - Hyr en cykel! Vilken upplevelse, helt otroligt! Startade vår tur uppe vid Central Park, fortsatte mot Union Square, cyklade eastside ner mot Soho, Greenwhich village, Chinatown, little Italy. Efter det över Brooklyn bridge och gott folk, det var bland det häftgaste jag har varit med om. Helt otrolig utsikt, går inte attbeskrivas med ord. Över bron och bort till Brooklyn. Vätskepaus ( nära kollaps ) Vände cyklarna och körde westside upp. Hamnade mitt i Chelsea - bögdisktriktet, och ja, det var en upplevelse i sig.... Cruisade fram mellan taxibilar, bussar och var för nära kollisioner från både höger och vänster... Jäklar, det var en pers dom sista blocksen.. Haha, farligt nära att bli påkörd av en taxi chaffis, Var nära att hissa vita flaggan, ge upp och peka fingret åt alla idioter i trafiken, när helt plötsligt en tant ställer sig och vrålar "YOU GO GIRLS!! " Haha, finns endel guldklimpar i denna värld. Helt underbar dag, ord kan omöjligt beskriva allt vi upplevde. Men efter 7 timmar på cykel kommer min rumpa tyvärr aldrig bli som den en gång var...


Central Park
Brooklyn


Brooklyn Brigde

Brooklyn  Frihetsgudinnan i bakgrunden


Utanför Carries hus i Greenwhich!Avslutar inlägget med enbild från Central Park!

WITH LOOVE

Just Breathe

FREEEDAAAG -Då borde man ju vara glad som ett litet barn på julaftonsmorgon, men inte denna fredag. Jag har dragit på mig nån form av magsjuka så har legat isolerad i två dagar med mina tre vänner - Tv:n, Datan och vår allas älskade Ipren. Så typsikt säger jag bara.. Jag och Soffan som hade planerat svenskt fredagsmys med både marabou och hey baberiba.. Familjen har varit genomgoa och tagit på sig allt mitt jobb, ytterst uppskattat från min sida vill jag lova! Vet ni vad som mer har hänt? Min mellanslagstangent har trillat bort? så numera får jag trycka på en miniliten gummigrejj i mitten för att få till mina mellanslag -chill!! aah.. Nu ska jag kurera mig ordentligt så jag är på benen snart igen!

Allt jag saknar just precis nu...
Breathe

Hallå Lovers!

Hoppas ni mår bra där hemma i Sveadala. Livet här är varmt! Nyss hemkommen från en svettig springtur på stranden och förtillfället chillar jag med bebben. Slänger in lite mer bilder från helgens Hamptons besök.


btw, I dag är det ingen vanlig dag, utan i dag är det min kära kusin ANTONS 19 års dag - GRATTIS!!!

Jag saknar er väldigt mycket! <3

WITH LOOOVE


Fast car


The Hamptons - Maj

Hey Sweden!

Måste inleda med att säga vilken otroligt fin människa min lillasyster är. En person som jag ständigt imponeras av, som jag ser upp till, en person som jag älskar av hela mitt hjärta! Utan anledning har den lilla filuren skickat en Thomas Sabo berlock till mitt armband, inte vilken berlock som helst, utan en berlock som symboliserar oss.

Livet i staterna toppas för varje helg som passerar. Valborg spenderades på Hudson Terrace i NYC på scandinavian event, drack Kopparbergs päroncider och dansade till både Uggla och Gyllene tider. Blev en grymt lyckad kväll! Lördagen innebar roadtrip till The Hamptons med sina helt otroliga stränder. Där återhämtade vi oss efter fredages bravader med chill och långpromenad. På söndagen var det ännu en roadtrip på schemat.. Jag måste bara säga att när du åker in mot New York city, ser hur skylinen börjar torna upp sig, vattnet som omger staden som slår allt, solen skiner och Bruce Springsteen dunkar i högtalarna, då kan du fasen inte vara annat än lycklig. Ni vet när man får känslan, jag skulle inte vilja vara någon annan stans i hela världen , förutom just här.. Söndagens destination var Woodbury common outlets men för att ta oss dit var vi tvugna att åka i genom både Bronx och Harlem... Då låste vi bildörrarna om vi säger så, även staden i mitt hjärta har en baksida! Outleten var grymt bra och jag fyndade ( som vanligt ) ett och annat ! 


Jag och min favorit soffa


Underbara Hamptons

Tummen upp får ni från er Fillie i Staterna <3

RSS 2.0