Electric FeelHey Lovers !

Dålig update från min sida - Drar en liten resume av mitt liv dom senaste veckorna. Har legat deckad i över en vecka med feber och dunkande huvudvärk, kändes som en apa sprang omkring med symbaler och slog som adlrig förr, i mitt huvud. Så ja, det är okej att tycka lite synd om mig.. När varken huvudvärken eller febern släppte fick jag motvilligt inse att det inte var en vanlig infuensa, utan mina visdomständer som var orsaken till apan i mitt huvud.. Slutade med att jag hamnade i tandläkarstolen, där jag fick konstaterat att jag har 4, inte en, utan 4 visdomständer som kommer på samma gång. Vidrig smärta och vidriga pengar.. Fick en antibiotikakur och min plan är att jag ska försöka stå ut, så jag kan dra dom när jag kommer hem till svearike, så slipper vi bli ruinerade på kuppen! Medidinen började verka och min kära vän Soffan kom förbi med både Marabou och bilar, då kändes allt genast mycket bättre. Himla tur jag har den där Soffan!

Nya tag & Helg. Lördagen spenderades inne i NYC med saknade Carro och Jennifer. Myste omkring i värmen, snackade skit och bara hade det allmänt bra. Jag trotsade tunnelbanan och traskade från Penn station till central park - resulterade i trasiga fötter om vi säger så... Men är det fint väder, så är det, varför inte njuta? 

Söndag blev det NYC med Sophie - VILKEN DAG!! Planen var att försöka se så mycket som möjligt på en dag - lösning - Hyr en cykel! Vilken upplevelse, helt otroligt! Startade vår tur uppe vid Central Park, fortsatte mot Union Square, cyklade eastside ner mot Soho, Greenwhich village, Chinatown, little Italy. Efter det över Brooklyn bridge och gott folk, det var bland det häftgaste jag har varit med om. Helt otrolig utsikt, går inte attbeskrivas med ord. Över bron och bort till Brooklyn. Vätskepaus ( nära kollaps ) Vände cyklarna och körde westside upp. Hamnade mitt i Chelsea - bögdisktriktet, och ja, det var en upplevelse i sig.... Cruisade fram mellan taxibilar, bussar och var för nära kollisioner från både höger och vänster... Jäklar, det var en pers dom sista blocksen.. Haha, farligt nära att bli påkörd av en taxi chaffis, Var nära att hissa vita flaggan, ge upp och peka fingret åt alla idioter i trafiken, när helt plötsligt en tant ställer sig och vrålar "YOU GO GIRLS!! " Haha, finns endel guldklimpar i denna värld. Helt underbar dag, ord kan omöjligt beskriva allt vi upplevde. Men efter 7 timmar på cykel kommer min rumpa tyvärr aldrig bli som den en gång var...


Central Park
Brooklyn


Brooklyn Brigde

Brooklyn  Frihetsgudinnan i bakgrunden


Utanför Carries hus i Greenwhich!Avslutar inlägget med enbild från Central Park!

WITH LOOVE

Kommentarer
Postat av: bina

Hej! Länge sen du uppdaterade, har du en ny blogg? :)

2011-01-06 @ 20:21:30
Postat av: emelie

Hej! :) har du flyttat till new york? kan inte du berätta om hur det kändes, om det var svårt att inte känna någon osv. Eller länka om du redan skrivit det, kram :)

2011-07-13 @ 18:32:41
URL: http://emelielinneaa.devote.se
Postat av: Jenna

Åh, vad kul att ha sett Carries hus!! :)

2011-08-02 @ 23:04:10
URL: http://www.casinoresor.com/
Postat av: Madeline

Hej!

Mitt namn är Madeline och jag går nu sista året på gymnasiet. Jag har alltid velat flytta till New York och känner att efter gymnasiet är då jag ska fly jantelags Sverige och flytta. Jag googlade på "flytta till New York" för att få hjälp och kom på så sätt in på din blogg. Jag undrar ifall du kan maila mig och berätta om hur du gick tillväga?

Stort tack på förhand! :)

/ Madelineholmqvist.madeline@gmail.com

2011-08-20 @ 13:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0